Πληροφορίες Αποστολής

Αποστολή / Παράδοση

Παράδοση προϊόντων – Αποστολή εγγράφων 

Καταχώρηση παραγγελιών 

Κύριο μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.kidslabshoes.gr, αποτελεί η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα της αγοράς, στις χαμηλότερες τιμές και με τους ταχύτερους χρόνους παράδοσης.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας αυθημερόν, εφ’ όσον έχουν καταχωρηθεί έως την 15:00 ώρα εργάσιμης ημέρας και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. Αναμονή τραπεζικού εμβάσματος ή ανάγκη ταυτοποίησης των στοιχείων του πελάτη λόγω χρήσης ύποπτης πιστωτικής κάρτας). Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τη 15:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεσθε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Η WWW.KIDSLABSHOES.GR αποστέλλει την παραγγελία σας στη διεύθυνση, την οποία μας έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παραλαβής.

Σε εσάς θα παραδίδεται επίσης αντίγραφο του τιμολογίου πώλησης/απόδειξη και του δελτίου αποστολής. Οι παραδόσεις θα γίνονται με το νόμιμο παραστατικό, με υπογραφή του παραλήπτη επί των σχετικών εγγράφων.

Αποστολές εντός Ελλάδας

Όλες οι αποστολές σε προορισμούς εντός Ελλάδος, για παραγγελίες που η συνολική τους αξία υπερβαίνει τα πενήντα (50,00) ευρώ πραγματοποιούνται χωρίς έξοδα αποστολής, ανεξαρτήτως ποσότητας της παραγγελίας σας.

Η χρέωση για παραγγελίες συνολικής αξίας μικρότερης των πενήντα (50,00) ευρώ είναι πέντε (5,00) ευρώ ανά αποστολή.

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας «ACS Courier». Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να επιλέξετε να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας, από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας « ACS Courier» στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική ειδοποίηση.

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα συνήθως εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

Η αντικαταβολή ισχύει ΜΟΝΟ για παραδόσεις εντός Ελλάδος.

Καθυστερήσεις στην παράδοση

Ενδέχεται να υπάρξει μία καθυστέρηση στην παράδοση των προϊόντων από τον ανωτέρω αναφερόμενο χρόνο παράδοσης στις εξής εξαιρετικές περιπτώσεις:

  1. Κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση, όπως σε περιόδους εκπτώσεων, οπότε και θα ενημερώνεστε σχετικά για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης

  2. Εξ αιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

  3. Σε περίπτωση ανωτέρας βίας.