Τρόποι Πληρωμής

Δ. Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτηση σας η WWW.KIDSLABSHOES.GR διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Χρέωση πιστωτικής κάρτας / MasterPass

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών όπως visa, mastercard, maestro, diners.

Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων.

MasterPass για γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς online πληρωμές. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι.

Η WWW.KIDSLABSHOES.GR έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «ePOS Paycenter» της Τράπεζας ALPHA BANK και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Αντικαταβολή χωρίς χρέωση (μόνο για την Ελλάδα)

Τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα καταβάλλετε το αντίτιμο στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολήν της ACS. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος..

Σημείωση: Οι πελάτες μας εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε πιθανές οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κ.λ.π., για τις οποίες η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν σας εξυπηρετεί η μέθοδος της αντικαταβολής, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελίας σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελίας σας παραμένει σε κατάσταση αδράνειας έως ότου επιβεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: ALPHA BANK

Αριθμός λογαριασμού:71100 2002009970

Δικαιούχος/Κάτοχος: ΠΑΦΙΩΛΗ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

IBAN: GR48 01407110711002002009970

Στις πληρωμές μέσω εμβάσματος, η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μόνο εφόσον το έμβασμα γίνει με έξοδα αποστολής (our όχι sha) και εφόσον στην αιτιολογία εμβάσματος καταχωρηθεί ο αριθμός της παραγγελίας την οποία αφορά, έτσι ώστε να γίνει ταυτοποίηση.